vineri, 19 decembrie 2008

Aproape de Craciun

Ei, dupa atatea zile de negocieri politice, cu scandaluri peste scandaluri, parca s-ar cere cateva zile de liniste...Macar cele de Craciun. Eu abia le astept, pentru ca intentionez sa le petrec, asa cum e si normal, alaturi de familie. Abia astept sa fac bradul cu tata si sa gatesc cu mama...:))Si orice ar fi, raman un fan al acestei perioade din an, pentru ca, pe langa aglomeratia absolut insuportabila, e un fel de stare de liniste interioara si caldura, pe care o regasesc in fiecare an.

5 comentarii:

Boge spunea...

:-)asta cu gatitul e tare, si zau ca dupa nebunia de zilele astea, trebuie sa te refugiezi undeva. Si unde e mai bine decat acasa, in sanul familiei? Ma bucur mult pentru ca esti din cei care isi "incarca bateriile" acasa. Asteptam retete de sezon de la tine, sau.... ;) It's Christmas! Uraaaaaaaaaaaa...

Toni Grigoriu spunea...

Craciunul... e atat de aproape... Il poti mirosi deja daca te fortezi un pic. Tocmai ne-am intors de pe strazi, de la un mini concert de colinde, cu vin fiert (eu), ciocolata calda si vata de zahar (Silvana) si o portie grozava de somn la aer curat (Ioana).
Si pentru ca se apropie Craciunul atat de drag noua, tuturor, promite-ne ca agati si pentru noi, bloggerii tai, cate un globulet in pomul de acasa. As merge mai departe si te-as ruga sa papi si cate o sarmaluta moldovineasca ptr noi, astia de-ti mazgalim aci pe blog si care mancam la Bucuresti. Nu mai zic de-o felie de cozonac ca pi la voi...mmmm. Craciun Fericit! Salutari si lui A.

Craciun Fericit tuturor! Toni, Silvana si Ioana Sofia

Madalina Puscalau spunea...

Va multumesc pentru cuvintele si gandurile frumoase! Va doresc un Craciun cald, plin de liniste si de tot ce vreti voi mai mult!

Anonim spunea...

That's the spirit! Ma bucur ca mai exista oameni care stiu sa se bucure de Craciun, de liniste, de caldura si de toata magia acestei Sarbatori. Un an mai reusit iti doresc, un an asa cum vrei tu sa fie!

Madalina Puscalau spunea...

@ T.o

Multumesc pentru toate urarile tale, chiar daca raspunsul meu vine atat de tarziu..:)